رد شدن اقامت ترکیه:‌ دلایل رد شدن و رفع ریجکتی

رد شدن اقامت ترکیه:‌ دلایل رد شدن و رفع ریجکتی
فهرست مطالب

ممکن است بخوانید

هزینه زندگی در ترکیه

در این مقاله قصد داریم به بررسی هزینه‌های عمومی زندگی در ترکیه بپردازیم. هزینه‌های عمومی زندگی که در این مقاله به تفصیل مورد بررسی قرار

مطالعه »
اداره مهاجرت ترکیه(گوچ ادارسی)

اداره مهاجرت ترکیه(گوچ ادارسی)

اداره مهاجرت ترکیه(Göç İdaresi)، امور مربوط به مهاجرت به کشور ترکیه را تحت کنترل دارد. شهروندان ایرانی برای انجام اموری همچون مصاحبه دریافت اقامت، پیگیری

مطالعه »

قبل از هر چیزی باید بدانید که پر کردن فرم درخواست مجوز اقامت ترکیه به معنای پذیرش درخواست شما نیست. این درخواست ها توسط اداره مهاجرت ترکیه بررسی و ارزیابی می شوند و درخوست شما ممکن است بنا به دلایلی اعم از فقدان مدارک کافی یا تنها بخاطر عدم برخورداری از شرایط لازم، رد یا ریجکت شود.

دلایل رد درخواست مجوز اقامت


لغو یا عدم تمدید اجازه اقامت دلایل متعددی دارد. برخی از این دلایل به شرح زیر هستند:

  • عدم رعایت یا تخطی از یک یا چند مورد از شرایط مورد نیاز برای اجازه اقامت می‌تواند منجر به عدم دریافت اقامت شود.
  • استفاده از اجازه اقامت برای هدفی مغایر با آنچه که مجوز اقامت برای آن صادر شده است.
  • متقاضی ناقل یکی از بیماری هایی باشد که این بیماری تهدیدی برای سلامت عمومی محسوب می شود.
  • عدم برخورداری از وضعیت مالی مناسب در طول مدت اقامت متقاضی
  • نداشتن مجوز کار:‌طبق قوانین ترکیه، شهروندان خارجی بدون داشتن مجوز کار نمی‌توانند در ترکیه مشغول به کار شوند. افرادی که بدون دریافت مجوز کار در ترکیه مشغول به کار می‌شوند، معمولا درخواست اقامتشان رد می‌شود.
  • نداشتن بیمه درمانی معتبری که هزینه های درمانی متقاضی را در طول مدت اقامت وی پوشش دهد.
  • عدم ارائه ی اطلاعات دقیق از آدرس محل سکونت در ترکیه
  • حاضر نشدن در قرار ملاقات راندوو
  • درخواست برای نوع اجازه اقامتی که برای متقاضی مناسب نباشد.
  • سابقه دیپورتی، درصورتیکه شخص سابقه دیپورتی داشته باشد، این احتمال وجود دارد که درخواست اقامت رد شود.
  • درصورتیکه شخص بعد از مدت 3 ماه حضور در ترکیه برای دریافت اقامت اقدام کند، احتمالا درخواستش رد خواهد شد. بسیار مهم است که در طول این مدت برای دریافت راندوو و اقامت اقدام نمایید.
  • ارائه مدارک جعلی، درصورتیکه اداره مهاجرت تشخیص دهد مدارک ارائه شده از جانب متقاضی جعلی است، قطعا درخواست ایشان رد خواهد شد.
  • سابقه ریجکتی: در صورتی که قبلا به هر دلیلی اقامت متقاضی ریجکت شده باشد، احتمال رد درخواست وجود خواهد داشت.

در صورت رد درخواست اقامت، نامه‌ای به تبعه خارجی داده می شود که دلیل رد درخواست در آن ذکر خواهد شد.

گونش اینوست با کادری مجرب از مشاوران آگاه و قابل اعتماد صفر تا صد فرایند دریافت اقامت و شهروندی شما را بر عهده می‌گیرد. درصورتی که برای دریافت اقامت ترکیه با مشکل مواجه شده‌اید، با ما تماس بگیرید. مشاوران ما با ارزیابی شرایط شما،‌ بهترین گزینه را به شما پیشنهاد خواهند داد.

 

رد درخواست اقامت ترکیه(ریجکت شدن درخواست اقامت ترکیه)


رد درخواست اقامت ترکیه(ریجکت شدن درخواست اقامت ترکیه)

در صورتی که اداره مهاجرت با درخواست شما موافقت نکند و درخواست اقامت شما رد شود، نامه‌ای دریافت خواهید کرد که در آن مردودی درخواست شما اعلام شده است. این نامه به این معنی است که درخواست شما رد شده است، اما ممکن است به این معنی هم باشد که درخواست شما با مشکلی مواجه شده یا موردی نیاز به توضیح و شفاف سازی دارد. اگر این پیام را دریافت کردید، در اسرع وقت به اداره مهاجرت مراجعه کنید تا ببینید درخواست شما چه مشکلی دارد.

در صورت رد درخواست اقامت، متقاضی تبعه‌ی خارجی با اتمام تاریخ انقضای ویزا یا دوره معافیت ویزا (در صورت وجود)، باید ظرف مدت ۱۰ روز کشور را ترک کند. در نظر داشته باشید برای اتباع خارجی که در موعد مقرر از کشور خارج نشوند، جریمه ی مالی در نظر گرفته خواهد شد. 6 ماه بعد از این تاریخ می‌توانید مجددا برای دریافت اقامت درخواست بدهید.

ترک کردن کشور ترکیه

اگر مجوز اقامت معتبری دارید (در صورت تمدید مجوز اقامت)، می توانید تا پایان اعتبار آن در ترکیه بمانید. سپس باید ظرف ده روز پس از انقضای این مجوز، کشور ترکیه را ترک کنید. درصورتی که مجوز اقامت شما منقضی شده باشد، باید ظرف ده روز پس از اطلاع از رد درخواست، ترکیه را ترک کنید.

شهروندان ایرانی مجازند 90 روز در ترکیه بدون نیاز به ویزا اقامت داشته باشند. بنابراین می‌توانید تا مهلت زمانی مقرر (90 روز)، در ترکیه بمانید. در صورتیکه از حداکثر تعداد روزهایی که به شما اجازه حضور در ترکیه را می‍‍‌‌دهد تجاوز کرده اید، باید ظرف ده روز پس از اطلاع از رد درخواست، ترکیه را ترک کنید.

رد شدن درخواست اقامت ترکیه و تقاضای تجدید نظر


رد شدن درخواست اقامت ترکیه و تقاضای تجدید نظر

اگر درخواست اقامت رد یا ریجکت شود، متقاضی به مدت 60 روز از زمان صدور نامه فرصت خواهد داشت تا مراحل قانونی را آغاز کند. درصورتی که قصد دارید برای تجدید نظر و درخواست مجدد اقدام کنید، باید شرایط زیر را صادقانه رعایت کنید.

  • متقاضی دارای محل سکونت، بیمه درمانی معتبر، توانایی مالی برای تامین هزینه های خود و غیره باشد.
  • متقاضی باید مدارک مورد نیاز برای درخواست مجوز اقامت را در موعد مقرر ارائه دهد.
  • متقاضی در بازه زمانی مقرر برای اجازه اقامت اقدام کرده باشد.

اگر درخواست شما رد شده و می خواهید درخواست تجدید نظر ارائه کنید، باید فرم ارزیابی کمیسیون را که وکیلتان به شما می دهد، تکمیل کنید. این فرم را باید تکمیل کرده و بنویسید که چرا درخواست شما نباید رد میشد. متن نوشته شده را باید مترجم ترکی ترجمه کرده و آن را به اداره مهاجرت تحویل دهید.

اعلام نتیجه درخواست تجدید نظر برای رد مجوز اقامت چقدر طول می‌کشد؟

این امر به شهری که در آن تشکیل پرونده شده بستگی دارد. اما در شهرهای بزرگ مانند استانبول، آنکارا و ازمیر، نتایج درخواست تجدید نظر بطور متوسط طی ۶ الی ۹ ماه اعلام می‌شود. با این حال، باز هم این مدت زمان بر اساس حجم درخواست ها و سایر موارد متغیر می‌باشد.

توصیه می‌شود قبل از هر گونه اقدام، با مشاوری آگاه به قوانین ترکیه مشورت کنید. مشاوران ما در گونش اینوست با توجه به شرایط شما، بهترین گزینه برای دریافت اقامت ترکیه را به شما پیشنهاد خواهند داد و در کل فرایند دریافت اقامت همراه شما خواهند بود. به منظور دریافت اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید. کارشناسان ما آماده پاسخگویی می‌باشند.

ارائه درخواست مجدد برای مجوز اقامت


ارائه درخواست مجدد برای مجوز اقامت

در صورت رد درخواست مجوز اقامت، متقاضی باید طی مهلت قانونی باقی مانده از کشور خارج شود. اگر تبعه خارجی بخواهد ظرف مدت 6 ماه درخواست اقامت از طریق دیگری بدهد، باید درخواست جدیدی برای مجوز اقامت ثبت کند. این بدان معناست که متقاضی باید برای نوع دیگری از مجوز اقامت درخواست داده و اقدام کند. درصورتیکه متقاضی بخواهد از طریق همان روشی که قبلا درخواست داده، اقدام کند باید 6 ماه صبر کند و بعد از 6 ماه درخواست اقامت بدهد.

مطمئن‌ترین روش دریافت اقامت ترکیه کدام است؟


مطمئن‌ترین روش دریافت اقامت ترکیه کدام است؟

درصورتی که قصد دارید برای دریافت اقامت ترکیه اقدام کنید، بهتر است روشی را انتخاب کنید که ریسک کمتری دارد. به طور مثال یکی از پرریسک‌ترین روش‌های دریافت اقامت ترکیه، اقامت از طریق اجاره خانه در ترکیه است. افرادی که با اجاره خانه در ترکیه اقامت این کشور را دریافت می‌کنند، بعد از یک سال باید نوع اقامتشان را تغییر دهند و از طریق دیگری اقدام کنند.

خرید ملک در ترکیه یکی از آسان‌ترین و بهترین روش‌های دریافت اقامت ترکیه می‌باشد. در صورتی که ارزش ملک خریداری شده کمتر از 250000 دلار باشد، می‌توانید هر سال برای تمدید اقامت اقدام کنید و بعد از 8 سال اقامت دائمی به شما اعطا خواهد گردید. همچنین در صورتیکه ارزش ملک خریداری شده بیش از 250000 دلار باشد، بلافاصله می‌توانید برای دریافت حق شهروندی و پاسپورت ترکیه از طریق خرید ملک اقدام کنید.

دریافت پیشنهاد شغلی(جاب آفر) و مجوز کار(اقامت از طریق کار) پیچیدگی‌های خاص خودش را دارد، با این وجود درصورتیکه موفق شوید از این طریق اقدام کنید، بعد از 5 سال اقامت دائمی ترکیه به شما اعطا خواهد شد.

درصورتی که این امکان را دارید که کسب و کار خودتان را داشته باشید، بهتر است از طریق ثبت شرکت و کارآفرینی برای دریافت اقامت ترکیه اقدام کنید. در نظر داشته باشید این روش محکم‌ترین روش برای دریافت اقامت ترکیه می‌باشد. به منظور دریافت اطلاعات بیشتر، لطفا مقاله دریافت اقامت ترکیه از طریق ثبت شرکت را مطالعه کنید.

به منظور جلوگیری از رد شدن درخواست مجوز اقامت، باید موارد زیر را در نظر بگیرید.


  • شهروندان ایرانی برای مدت 3 ماه می‌توانند بدون نیاز به ویزا در ترکیه زندگی کنند. سعی کنید در طول این مدت برای دریافت مجوز اقامت و کیملیک کارت اقدام کنید.
  • مسیر دریافت اقامت ترکیه را صادقانه پیش ببرید. با ارائه مدارک جعلی، درخواست مجوز اقامت قطعا رد خواهد شد.
  • در نظر داشته باشید در تاریخ تعیین شده برای مصاحبه باید در اداره مهاجرت حاضر شوید، چرا که در غیر اینصورت درخواست شما رد خواهد شد.
  • به منظور کار کردن در ترکیه، باید مجوز کار داشته باشید. کار کردن به صورت غیرقانونی فرایند دریافت اقامت افراد را با مشکل مواجه می‌کند.
  • افرادی که از طریق اجاره خانه در ترکیه برای دریافت اقامت اقدام می‌کنند، بعد از یکسال درخواست تمدید اقامتشان از این طریق احتمالا رد خواهد شد. بنابراین بهتر است از روش دیگری نظیر سرمایه‌گذاری، ثبت شرکت، ازدواج و … اقدام کنند.
  • قبل از درخواست، تمامی مدارک لازم را آماده کنید. درصورتیکه شرایط لازم را نداشته باشید و مدارک لازم را ارائه نکنید،‌ درخواست مجوز اقامتتان قطعا رد خواهد شد.
  • با توجه به اینکه شهروندان ایرانی با قوانین ترکیه آشنایی ندارند و از طرفی به زبان ترکی هم تسلط ندارند، بهتر است در این فرایند از مشاوری آگاه و قابل اعتماد کمک بگیرند.

درصورتی که قصد دارید در کشور ترکیه مشغول به کار شوید، قبل از هر کاری باید برای دریافت مجوز کار ترکیه(چالیشما ایزین) اقدام کنید. یکی از مواردی که منجر به رد شدن اقامت ترکیه می‌گردد، فعالیت‌های غیرقانونی و نداشتن مجوز کار می‌باشد. شخص متقاضی به منظور دریافت مجوز کار باید از طرف کارفرمای ترک،‌ جاب آفر(پیشنهاد شغلی) داشته باشد. به منظور دریافت اطلاعات بیشتر در این خصوص لطفا مقاله راهنمای کامل دریافت مجوز کار(چالیشما ایزین) ترکیه را مطالعه کنید.

پرسش‌های متداول


کم‌ریسک ترین روش برای دریافت اقامت ترکیه کدام است؟

بهترین روش دریافت اقامت ترکیه، خرید ملک می‌باشد.

درصورت اتمام اعتبار مجوز اقامت ترکیه چه اقداماتی لازم است انجام دهم؟

شهروندان خارجی باید قبل از اتمام تاریخ اعتبار مجوز اقامت و یا دوران معافیت(90 روز) برای دریافت مجوز اقامت درخواست بدهند. درخواست‌های بعد از تاریخ اعتبار مجوز، پذیرفته نخواهد شد و از تبعه خارجی خواسته می‌شود به کشورش برگردد.

بعد از دریافت ابلاغیه ردشدن اقامت ترکیه، چقدر مهلت داریم در ترکیه بمانیم؟

درصورتی که مجوز اقامتی معتبری دارید، تا پایان اعتبار آن این فرصت را خواهید داشت که در ترکیه بمانید. درغیر اینصورت 10 روز پس از انقضای مجوز اقامت باید ترکیه را ترک کنید.

شانس دریافت اقامت ترکیه بعد از یک بار ریجکتی چقدر است؟

به طور کلی درصورتی که یکبار درخواست شما رد شده باشد، در دفعات بعدی بررسی‌های مربوط با حساسیت بیشتری انجام می‌شوند. با این وجود، بسته به شرایط متقاضی‌، شانس دریافت پذیرش متفاوت است. بهتر است در این خصوص از مشاوری آگاه و قابل اعتماد مشورت بگیرید.

پرریسک‌ترین روش دریافت اقامت ترکیه کدام است؟

اجاره خانه در ترکیه(اقامت توریستی) یکی از پرریسک‌ترین روش‌های دریافت اقامت ترکیه می‌باشد که معمولا پیشنهاد نمی‌شود. درصورتیکه درخواست اقامت از طریق اجاره‌خانه پذیرفته گردد، اقامت موقت یکساله به شما اعطا خواهد گردید که قابلیت تمدید هم ندارد و بعد از یک سال شخص متقاضی باید نوع اقامتش را تغییر دهد.